© Martine Hautekeete

Kinderen & jongeren groeien

Scharrelmomenten voor ouder en kind

Dompel je onder in de magie en verwondering die de natuur jullie kan bieden. Kortom schenk jullie zelf en jullie zintuigen een bad van indrukken uit de natuur! Vanuit een thema, gelinkt met de natuur, gaan we op ontdekkingstocht. Schakel je zintuigen in en stel ze volledig open….

“Natuur”plezier voor (groot)ouder en kind

Zet de pause-knop aan …. en laat je opnieuw meevoeren op het ritme van de natuur. Laat je verrassen door de elfjes en hun magie in de bloemenpluktuin. Kortom schenk jullie zelf een uurtje natuurlijk spel en plezier tussen de bloemen.

Groeikampen voor kinderen

Het “leven van alledag” kan ons wel eens uit balans brengen. In de groeikampjes schakelen we even terug uit dit snelle ritme van ons dagelijks leven. De kern is dat we opnieuw leren vertragen, zodat we “het moment” ten volle kunnen beleven.

Ouder-kind weekend

In dit weekend stappen we uit de drukte van het dagelijks leven en laten ons opnieuw meevoeren op het ritme van de natuur terug naar de basis van onze voedselketen. Spelen, verbinden, genieten zijn de kernwoorden van dit back to basic weekend.

Kamp “back to basics” voor jongeren van 1ste en 2de graad

Weg van de drukte en vele prikkels, maar ook van de WIFI en schermen en terug naar de verbinding met jezelf, elkaar en de natuur. Deze dagen zijn erop gericht om je te ontstressen en ontspannen maar ook om jezelf te verbinden met jouw eigen 'oerkracht' in al zijn facetten. Een opkikkertje voor jouw mentaal welzijn!

Reeks stressrelease en natuurverbinding voor jongeren

In deze reeks van 5 donderdagavonden neem ik jou mee om jouw stress los te laten en jouw leerpotentieel te activeren. Technieken uit relaxatie, kinesiologie, mindfulness, en natuurverbinding liggen hierbij aan de grondslag.