© Martine Hautekeete

Ons steunen

Als vrijwilliger

Heb je iets met natuur, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid? Ben jij enthousiast over hetgeen wij brengen? Heb jij zin om praktisch te ondersteunen of assisteren tijdens begeleiding/workshops/groeikampen?

Je kan je op verschillende domeinen en naar gelang je eigen mogelijkheden en behoeften engageren. Draag dan je steentje bij en word vrijwilliger.

Mogelijkheden:

  • verlichten van administratieve aspecten van onze werking;
  • assisteren bij groeikampen;
  • ondersteunen bij logistiek en keuken op ouder-kind weekend;
  • helpen met jouw expertise bij opmaak flyers, brochures;
  • helpen bij flyering;
  • meedenken en mee de koers bepalen van de VZW en de werking;
  • enz….

Interesse? Mail naar verstyn.somaya@telenet.be en stel je kandidatuur.

Als sponsor

Als kleinschalige en lokale vzw in een vernieuwd landschap van gezondheidszorg in relatie met de natuur werken wij zonder financiële overheidsondersteuning.

Een nieuw duurzaam klimaat rond gezondheidszorg en zorg voor de aarde kan pas groeien en ontwikkelen met de warme zorg van organisaties, bedrijven en particulieren, niet enkel omwille van de hulp aan kinderen, jongeren of volwassenen maar ook als ondersteuning van een nieuw holistisch en ecocentrisch gezondheidskader naar preventieve en curatieve gezondheidszorg.

Particulieren, verenigingen, bedrijven, serviceclubs … kunnen ons financieel ondersteunen door middel van een eenmalige geldelijke bijdrage of een bijdrage op regelmatige basis. Dit geeft onze werking meer zekerheid en stabiliteit.

Wie onze werking meer dan een hart onder de riem wil steken, kan dit doen door een bedrag te storten op het rekeningnummer BE 23 7360 6780 5791 met als mededeling:  gift.

Door een doorlopende opdracht af te sluiten en maandelijks een vast bedrag te storten draag je bij aan een solide basis voor onze werking.

Op heden kunnen wij geen fiscale attesten uitschrijven voor giften.

Denk jij ook aan onze werking bij het kiezen van een goed doel voor uw volgende benefietactie. (Music for Life, eetfestijn, wandeltocht, quiz, …)?

Als ambassadeur

Sympathisanten kunnen ook echte ambassadeurs worden door over onze werking te getuigen, onze missie te verspreiden en mensen aan te spreken binnen hun eigen kennissenkring. Zij helpen zo mee om ons netwerk en impact te vergroten.