© Martine Hautekeete

Groepsaanbod op een CSA boerderij of in het bos

Oplaaddag in verbinding met een CSA boerderij: 6 uur

Wil jij een ontspannende, inspirerende en verbindende dag met jouw team?
Deze dag landen we in de zachte bedding van een CSA of Community Supported Agriculture boerderij waar we helemaal back to basics gaan.

Net als vroeger laten we de boerderij een centrale plek zijn. Een plek om te “zijn” zodat we kunnen zakken in ons lichaam en terug ons unieke ritme kunnen vinden.

We herontdekken via natuurverbindingsactiviteiten en mindful handelen op de boerderij onze verbondenheid met de aarde. Dit biedt de mogelijkheid om tijd en ruimte te nemen om jouw collega’s op een andere manier te leren kennen en je met hen te verbinden.

Naar gelang de locatie is het mogelijk om deze dag een biologisch, vegetarische lunch te genieten met kruiden en groenten van het seizoen.

Deze workshop kan gekozen worden voor uw team of teamoverschrijdend binnen uw bedrijf.

Het doel is een hecht team te vormen waarbij mensen gemotiveerd zijn om aan een gemeenschappelijk project te werken. 

Oplaad-dag in het bos: 6 uur ( groep van max 8 personen)

Dit is een dag van de “reset” of een dag om stil te staan en aandacht te geven aan jouw welbevinden en invulling van jouw werkcontext.

Waar krijg jij energie van? Wat pak je op en wat laat je liggen? Hoeveel ruimte is er om dingen te doen die jou laten stralen? Heb jij voldoende uitdagingen in jouw job? Wat heb jij nodig om tot meer werkvreugde te komen? Hoe herstel jij van stressvolle momenten op het werk?

Deze workshop is teamoverschrijdend binnen uw bedrijf.

Het doel is dat je met een opgeladen en ontspannen gevoel naar het werk terugkeert met nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en een nieuwe focus.

Mini- reeks stressrelease en natuurverbinding in het bos: 4 x 3 uur- gespreid over 2 maanden (groep max 8 personen)

Verandering gaat niet over één nacht ijs!

Vele kleine stappen kunnen grote veranderingen in gang zetten.

In deze reeks zal doorheen HERHALING een nieuw patroon ingeslepen worden waardoor werknemers zich sterker zullen voelen om “grote” veranderingen of veranderingen met impact door te voeren in hun werkomgeving welke hun veerkracht, welbevinden en gezondheid een boost geven.

Deze workshop is teamoverschrijdend binnen uw bedrijf. 

Het doel is een nieuw paradigma van mogelijkheden aanreiken waardoor werknemers in verschillende fases van hun tewerkstelling  toch verbonden kunnen blijven met zichzelf en veerkrachtig in het werkveld blijven staan.

Methodieken die ingezet worden tijdens de workshops/reeks

 

 

  • Relaxatie- en lichaamsgerichte oefeningen uit de kinesiologie om lichaam, hart en geest weer te verbinden en balans te hervinden/behouden;
  • Stressrelease- oefeningen aanleren om zintuigen in te schakelen;
  • Aanleren van “core routines” in natuurverbinding;
  • Mindfulness- oefeningen;
  • Positieve mindset gekoppeld aan beweging/creatieve opdrachten;
  • Verbindende communicatie;
  • Symboliek en wijsheid van de natuur duiden;
  • Krachtige vertaling van de zaken die men die dag ervaren heeft naar een TOEPASBAAR PLAN in de werkcontext zodat het resultaat daar zichtbaar en voelbaar wordt.

Praktische info

Bij alle workshops stemmen we in een eerste samenwerking af rondom wensen en mogelijkheden. Ben je getriggerd door onze unieke aanpak, maar wens je liever een project op maat van jouw bedrijf te ontvangen, laat het ons weten. Prijs: offerte op aanvraag.
Voor een afspraak en vrijblijvende kennismaking:

Neem contact op